Aanbod

Ik kan me voorstellen dat je naar aanleiding van het boek vragen hebt. Wat betekent dit voor mijn situatie? Hoe kunnen we dit in ons team toepassen? Wat zou een goede bedrijfsmotivatie voor onze organisatie zijn? Ik verken graag met je wat ik daarin kan betekenen. Om een idee te geven noem ik hieronder mogelijkheden om gebruik van te maken.

Kijk wat het beste bij je past en neem bij twijfel contact op.

Presentatie

Ik geef een toelichting op het boek en ga in dialoog met de deelnemers. Het verhaal is prikkelend en nodigt uit tot reflectie op jullie eigen situatie. Deze presentatie inspireert en positioneert het onderwerp motivatie. Uit te breiden met een korte workshop waarin deelnemers verkennen hoe motivatiefit zij zelf zijn, hoe motivatie in hun team of de organisatie werkt en zou kunnen werken.

Kosten: 750 €

Masterclass

Op basis van het boek maak ik in overleg met de opdrachtgever een presentatie die specifieke onderwerpen uitlicht die relevant zijn voor jullie specifieke situatie. Deze masterclass is uitermate geschikt om uit te breiden met een workshop voor het inzetten van motivatie in de organisatie.

Kosten: 1250 €

Het spel Zuidpool Survival

Speel met teamleden het spel Zuidpool Survival. Het is ontworpen om aandachtspunten in de samenwerking te ontdekken op een laagdrempelige manier. Ontdek hoe motivatie bij jezelf en in het team werkt en maak samen concrete stappen.

Kosten: vanaf 1650 €

Begeleiding

Motivatie is een cruciale brandstof in organisaties. Zoals je in het boek kunt lezen is het belangrijk van motivatie een professionele prioriteit te maken. Dat houdt in dat het ook onderhouden wordt. Ik ondersteun bij het uitwerken van wat dat inhoudt – een aanpak voor monitoring, leren en ontwikkelen-  en loop een tijdje mee om te bewaken dat dat goed gaat. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik dat blijf doen. Daarom bied ik aan de begeleiders en managers te trainen in de nieuwe professionaliteit die motivatie omarmt.

Kosten: Het “train de trainer” traject is maatwerk.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reiskosten