Verkennen

9789047015826_fragm

 ‘”Wow. Een echte eyeopener. Motivatie is de basis van werkgeluk en de zachte kant van productiviteit. Kennis hierover is voor iedereen onmisbaar. Ook ik ben daar veel te laat achter gekomen. Jouw boek gaat de wereld hopelijk een beetje beter en gelukkiger maken.’” Ben Lange,  Eindredacteur & tekstschrijver

“De enige kritiek die ik zou willen geven op ‘de Motivatieparadox’ is dat dit boek ter perse is gegaan als managementboek. Ik heb in mijn persoonlijk functioneren, dus niet werkzaam in een leidinggevende functie, bijzonder veel gehad aan de eye-openers van de auteur.” H. de Haan, Docent en MR voorzitter.

Topboek, leest heel prettig en ik ga aan de slag met hoofdstuk 7/8″ Anita Lieverdink, Programma Manager & Innovation Orchestrator

“Prettig leesbaar door de vele anekdotes en voorbeelden. Na het lezen van dit boek, wil je vast meer aandacht besteden aan ‘motivatie’ . Sixma biedt heldere tools om motivatie bespreekbaar te maken en er structureel aandacht mee aan de slag te gaan. Op persoonlijk niveau, binnen je team en zelfs organisatie breed.” Jolanda Seinen, Sociaal Ondernemer.

“Ik heb het boek gelezen. Een echte aanrader met mooie inzichten en concrete handvaten voor toepassing binnen een team of organisatie!” Romkje Groothedde, Freelance Sales, Marketing en Communicatie professional.