Boeklancering

Een droom van een bijeenkomst in drie fotocollages.

Donderdag 31 maart vond de officiƫle lancering plaats van mijn boek de Motivatieparadox. Het was fenomenaal!

Een grote groep belangstellende verzamelde zich in misschien wel de mooiste boekhandel van Nederland; Waanders in de Broeren in Zwolle. Deze winkel bevindt zich in een prachtige oude kerk. Zeker een bezoek waard!

Na een mooie introductie van Bertrand Maas over de boekwinkel volgt Sandra Wouters van mijn voortreffelijke uitgeverij Business Contact. Ze neemt ons mee in de wondere wereld van het boekenvak. Erg interessant!

En dan ben ik aan de beurt.

Het is vooraf spannend.

Ik open met een persoonlijk verhaal. Hopend dat ik mijn spanning en emotie binnen de perken kan houden. Want dat verhaal wil ik koppelen aan de rode draad van het boek.

Best een uitdaging om dat helder te vertellen.

Maar dan gebeurt er iets wonderlijks.

Zodra ik op het podium sta overvalt een grote rust me. Ik kijk de zaal in.

Daar zit een prachtige cocktail aan superfijne mensen. Allemaal vertegenwoordigen ze een deel van mijn leven en de verbindende factor vanavond ben ik. Het is echt mijn feestje. Mijn presentatie gaat boven verwachting. Ik ben blij.

Na mijn verhaal nodig ik mijn ouders op het podium om ze het boek te overhandigen dat ik aan ze opdroeg. Mijn neef Roan Sixma speelt een prachtige set nummers. Er is taart met boekopdruk. Ik signeer boeken. Het is een topavond.

Een onvergetelijk festijn dat een mooie afsluiting vormt van de schrijffase.

Nu op naar het vervolg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *