Lancering teamspel Zuidpool Survival


Afgelopen week vond een belangrijke gebeurtenis plaats.
Ons bordspel Zuidpool Survival werd gelanceerd.
Een zestal professionals van Witteveen+Bos ging op expeditie naar de Zuidpool.
Door schade aan het vaartuig veranderde hun ontdekkingsmissie in een regelrechte overlevingstocht. Kans op overleven is er alleen door goed samenwerken, doorzetten en creativiteit. Gelukkig slaagde het team in die missie.
Het spel was een feest om te spelen.
Deelnemer Cathelijne: ‘“Een sterk team met verbinding, plezier en vertrouwen, dat was ons uitgangspunt om met Alwin en zijn team aan de slag te gaan. Onze wens was om op een leuke en ontspannende manier de verbinding binnen het team te versterken en elkaar beter te leren kennen. Alwin en zijn team hebben ons met behulp van het spel ‘Zuidpool Survival’ en uitgebreide evaluatie daar een stap verder in gebracht. In het spel presenteer je jezelf met behulp van een karakter. Je presteert onder tijdsdruk en móet samenwerken om een missie te behalen. Het is een unieke aanpak om meer focus en aandacht voor elkaar te krijgen en te ontdekken hoe je elkaar kunt versterken!”

Zuidpool Survival is een spel voor teams die spelenderwijs punten van kracht en aandacht willen ontdekken. Zodat ze met (nog) meer plezier en effectiviteit kunnen werken. Aanleiding voor het spel is mijn boek De Motivatieparadox. De partners Living StoryBrain Fuel, en Strategiesmid creëerden het spel. Zuidpool Survival kwam tot stand met financiële steun van de Provincie Fryslân.

Ben je ook geïnteresseerd in een expeditie? Neem dan contact op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *